Tel: +46 (0)8-592 505 80 Sök:

Skrolla nedåt

Perfaten Atlant Airvent

Sortiment » Perfaten » Atlant Airvent

  • "Rena rum"
  • Tekniska lokaler och IT-branschen
  • Forskningsrum
  • Datacenter och datacenter
  • Industriell och privat konstruktion

Perfaten Atlant Airvent

Perfaten Atlant Airvent är ett installationsgolv med svetsad stålstruktur.

Anpassning är möjlig via pulverlackering eller annan ytbeläggning.

Tillverkning av luftflödesregleringspaneler är möjlig.

Serien Atlant

Installationsgolv är en modern och mycket populär lösning inom byggbranschen, ett enkelt och effektivt sätt att skapa ett solitt golv som höjs ovanför byggnadens huvudsakliga (ofta betong) golv för att rymma ett brett utbud av kommunikationer (kablar, kyl- och brandskyddssystem, vattenledningar, luftkanaler, etc.) och säkerställa snabb och enkel åtkomst till dem.

Med en låg nettovikt (1 m² väger från 22 kg till 56 kg beroende på material) kan systemet skapa upphöjda golv på önskad nivå utan att signifikant öka belastning på botten eller golvplattorna och utan att minska bärkapaciteten.

Tack vare Perfatens smidiga installationsgolv är det enkelt att omvandla lokaler snabbt om kundens behov ändras.

Tillämpningsområde

Avtagbara upphöjda golv används ofta i multifunktionella centra, kontor, hotellkomplex, datalokaler och centra, forskningsavdelningar, "rena rum", högteknologiska industrier. Ej avtagbart upphöjt golv används mest i sådana lokaler som entrégrupper, hissar, flygplatser, lager och lossningsområden.

Brandsäkerhet

En annan parameter som bör beaktas vid val av ett upphöjt golv är dess brandsäkerhet. Våra golv, beroende på typ av platta, tillhör klasser från G3 till NG, vilket gör att de kan användas i alla typer av inredningsrum - från små oövervakade rum till nödutgångar. Sidoslangen är tillverkad av specialplast, som under påverkan av höga temperaturer, skum och solvaror med samma kant på den intilliggande plattan, vilket förhindrar tillförsel av syre till elden och slutar brinna. Vid utformningen av våra strukturer ägde vi särskild uppmärksamhet åt att säkerställa brandsäkerheten. Användningen av högkvalitativt stål och special bearbetning gjorde det möjligt för oss att uppnå systemstabilitetsindikatorer från F30 till F60.

Miljöstandarder och föreskrifter

Alla produkter är tillverkade i strikt överensstämmelse med europeiska miljöstandarder. Hela kvalitetsledningssystemet för företaget är ISO 9001-certifierat.

Specifika bilder saknas för tillfället, kontakta oss för mer information om produkten.

Dokument Uppladdad Filarkiv
Perfaten Atlant Airvent skötselanvisning 2019-11-07 Hämta
Perfaten Atlant Installationsgolv datablad 2019-05-09 Hämta
Perfaten Atlant Airvent datablad 2019-05-09 Hämta

Övriga produkter från Perfaten

Installationsgolv samt tillhörande system tillverkade i aluminium för låg vikt och mycket god hållfasthet.