Tel: +46 (0)8-592 505 80 Sök:

Skrolla nedåt

Atena Z-System Corridor

Sortiment » Atena » Z-System Corridor

Atena Z-System Corridor

Z System Corridor har skapats för undertak med dold struktur i korridorer eller entréer genom att använda stora paneler.

Listprofilerna är "L"-formade och har stansade hål. De fästs vid "Z"-profilerna, på vilka man lätt fäster panelen som är utrustad med särskilda kanter som gör den säker så snart den har installerats.

Serien Z-System

För att skapa undertak med en dold struktur, har Atena utvecklat två specialsystem: Z System Wavy och Z System Corridor.

Dessa system finns tillgängliga i olika modeller och gör att man kan uppfylla specifika projektkrav för särskilda undertak både i stora utrymmen och i begränsade områden.

De är helt plana, böjda eller minimala och alla Atena-system kan kombineras med särskilda material för ljusabsorbering, ljudminskning och ljudisolering och de kan integreras i specifika anläggningar för belysning, uppvärmning, kylning och luftkonditionering.

Det extremt mångsidiga Z systemet från Atena består av metallpaneler som har en varierande längd och bredd och som ska appliceras på en dold stödstruktur med en kant som är böjd på lämpligt vis för att möjliggöra förankringen av modulerna.

I det här systemet är det just panelerna, med olika mått och former, som har huvudrollen: De är raka och helt plana med synbara eller minimala avstånd sinsemellan. De moduler som skapas med Z system från Atena gör att du kan skapa skräddarsydda undertak för särskilda konfigurationer.

Dokument Uppladdad Filarkiv
Atena Z-System Corridor skötselanvisning 2019-11-07 Hämta
Atena Z-system 2019-05-19 Hämta

Övriga produkter från Atena

Taksystem, en av världens största tillverkare av både synliga och dolda högkvalitativa taksystem.