Tel: +46 (0)8-592 505 80 Sök:

Skrolla nedåt

Sortiment » Atena

Taksystem, en av världens största tillverkare av både synliga och dolda högkvalitativa taksystem.

Synlig struktur

Metal Baffle

Med en enkel och minimal design representerar Atenas BAFFLES rätt lösning för att realisera högpresterande metalltak. Atenas Baffles är utformade för att garantera akustisk komfort, anti-seismisk säkerhet och en perfekt integration med belysningskroppar och tillbehör.

Läs mer »
Metal Baffle: Free Flow

Atenas system Metal Baffle Free Flow övervinner begränsningarna i traditionella installationssystem tack vare den innovativa "Tilt-Spin"-kopplingen, som möjliggör fri orientering av bafflarna på alla tre axlar.  Detta uppfyller alla lutnings- och öppningsradier.

Läs mer »
Metal Islands: Wave

Uppbyggd av metallelement, i kombination med specifika ljudabsorberande material är Atena's Metal Islands den rätta lösningen för att berika en miljö genom att förbättra den akustiska komforten. Anpassade efter form, storlek och färg är Atena's Metal Islands skräddarsydda för att uppfylla de specifika kraven i varje projekt.

Läs mer »
Metal Stave: V

Stavarna i Atena V-serien sticker ut för sitt vertikala monteringssystem med varierande avstånd från centrum till centrum, vilket ger rummet ett dynamiskt och innovativt utseende. .

Läs mer »
Monolama

Atena MONOLAMA OPEN CELL är ett av de mest tilltalande systemen i Atena METAL CELL-serien. Den består av 6/10 aluminiumpaneler som är lagda på T24 halvdold struktur, realiserade med 3700 mm huvudrullstång och dess avståndsdelar.

Läs mer »
S Multilevel 3D Line

S Multilevel3D Line-systemet består av stavar i S-serien med varierande höjd och bredd, som erbjuder oändliga läggnings- och arrangemangsmöjligheter. De installeras med hjälp av den lättmonterade låshållaren, som lämnar ett mellanrum på 20 mm mellan stavarna.

Läs mer »
Syncro Coffered

Insänkta tak i charmig vintage-design gjord av det modernaste metallsystemet från Atena. SYNCRO COFFERED kännetecknas av modulernas tredimensionella egenskaper, bestående av speciella Syncro-balkar, perfekt utformade för snabb upphängning av panel genom Syncro-metallfjädrarna.

Läs mer »
T15 Linear Design

T15 LINEAR DESIGN är ett metalltak bestående av sänkta paneler på synligt T15-rutnät. Systemet är tillgängligt både med höger och fasad kant med 9 och 15 mm fall och sticker ut för modulär rytm som ges av växling av paneler och struktur.

Läs mer »
T24 Linear Tegular

Systemets modularitet sticker ut i Atenas T24 LINEAR TEGULAR metalltak, som består av sänkta paneler på T24-rutnät. T24 LINEAR TEGULAR är precis rätt lösning för att ge taket ett tekniskt tilltal.

Läs mer »

Dold struktur

Enigma Domino

ENIGMA DOMINO är ett system med dold struktur sammansatt av moduler i olika storlekar: en innovativ lösning med höger- eller välvda kantpaneler som installeras på en dubbeltraditionell eller kontinental struktur. .

Läs mer »
Z-System Corridor

Z System Corridor har skapats för undertak med dold struktur i korridorer eller entréer genom att använda stora paneler. Listprofilerna är "L"-formade och har stansade hål.

Läs mer »

T-system

Steel Strong B43

Atena Steel Strong B43, tillsammans med Struktur-T i galvaniserat stål, är den lösningen som ger högst bärighet. B43 är stark, solid och passar för alla behov.

Läs mer »
Steel Strong Classic

Atena Steel Strong Classic är det vanligaste och mest populära montagesystemet för undertak med synlig T-struktur. Denna struktur har ett smidigt haksystem för enkel installation.

Läs mer »